Kanonáda v Podluskách !!! Minuta po minutě !!!

23.06.2011 17:43

Naši dorostenci zakončili neskutečnou sezonu z hlediska historie. Už dlouho nebyl dorost v takové formě jako v sezoně 2010/2011. Po nepříliš povedeném podzimu, kdy naše dorostence potkávala zranění přišlo jaro a v něm naši dorostenci soupeře doslova válcovali. I přesto, že čtyřikrát prohráli, tak kromě zápasu v Pokraticích jsme vždy měli k bodům hodně blízko. Našemu dorostu se zejména povedla závěrečná část, když od 20. kola jsme neprohráli. Ve dvacátém kole jsme remizovali s Černiví, pak přišly tři kola, v nichž jsme vždy vyhráli v poměru 7:3. Ve 24. kole jsme porazili Čížkovice 3:0. V kole předposledním Liběšice 8:1.

 

V dnešním 26. kole, tedy posledním náš dorost zajížděl na půdu třetího celku soutěže a to Dynama Podlusky. V utkání byli spíše favorizovány domácí Podlusky, ale naši dorostenci potvrdili výbornou formu a domácím uštědřili pořádný výprask !!!

 

DYNAMO PODLUSKY - ČECHIE MŠENÉ LÁZNĚ 4:12

Střelci : 3X Holub, 3X Kajetán, 2X Šebesta, Razák, Huja, Tajč, Pilař

ŽK: Razák

ČK: Kajetán

Sestava : Fiala - Karfilát, Razák, Bučo, Zelinka - Šebesta, Holub, Tajč, Kajetán - Pilař, Huja

Náhradníci: Podaný, Fáry

 

ROZBOR - MINUTA PO MINUTĚ :

4. minuta - Podlusky se nestihli ani rozkoukat a náš tým už jim do branky dovezl první gól. Balon se po střele Kajetána dostal na velké vápno k Hujou, který levačkou poslal balon do odkryté branky !!!

15. minuta - Náš dorost potvrzuje svou formu. Krásná serie přihrávek nemohla vést nikam jinak než ke vstřelení další branky !!! Autorem branky je Filip Kajetán !!!

22. minuta - Faul Zdeňka Razáka na polovině hřiště znamená žlutou kartu pro našeho kapitána !!!

33. minuta - Náš tým zahrával rohový kop. Vašek Holub na krátko rozehrál s Kajetánem, ten pravačkou poslal balon do vápna a obránce domácích si dal nešťastného vlastence tečí. Gól připsán Kajetánovi !!!

37. minuta - HATTRICK FILIPA KAJETÁNA A ČTVRTÁ BRANKA DO SÍTĚ DOMÁCÍCH ! Filip ukazuje, jakou kvalitu v sobě má. Po svém individuálním úniku dokázal parádně zakončit a náš tým začal slavit už slušný náskok.

44. minuta - Velká škoda ... Autor tří branek Filip Kajetán vidí červenou kartu za nesportovní chování. Náš tým tak dohrává o deseti.

45. minuta -Náš tým zahájil druhý poločas o deseti bez vyloučeného Kajetána, domácí také nastoupili v deseti. Jeden z jejich hráčů musel odjet.

46. minuta - Trenér Kejř střídá, ze hry jde Huja a nastupuje Jára Fáry

51. minuta - Druhé střídání, ze hry jde Zelinka, nastupuje Podaný.

52. minuta - Domácí snižují po nařízené penaltě a vracejí tak šanci na bodový zisk ... 1:4 ... Fialovi příliš nescházelo a mohl penaltu zlikvidovat.

55. minuta - Mára Šebesta se loučí s dorostem brankou ! Po krásné přihrávce od Járy Fáryho zakončil jako chladnokrevný zabiják... 1:5

57. minuta - Domácí forward po chybě Podaného dává na 2:5

62. minuta - Vašek Holub po přihrávce od Šebesty sám proti golmanovi proměńuje přesnou střelou k tyči ... 2:6

63. minuta - Po faulu na Járu Fáryho, Zdeněk Razák z přímého kopu propálil golmana a zvyšuje tak náskok na 2:7

65. minuta - Desátá branka utkání ! Domácí korigují na 3:7

66. minuta - Marek Šebesta přidává další golový zásah ! Po další přihrávce od Fáryho je tento záložník opět neomylný a zvyšuje na 3:8

70. minuta - Domácí dramatizují utkání brankou na 4:8

72. minuta - Další z loučících se Vašek Holub po přihrávce od Tajče šel opět sám proti brankáři a s přehledem dává svůj druhý gol v zápase...4:9

74. minuta - Tak i Péťa Tajč se dočkal ! Náš druhý středopolař se také loučí s dorostem brankou a zvyšuje na 4:10

76. minuta - Náš nejlepší střelec sezony Radek Pilař se prosazuje poprvé v zápase a dává tak svou 26 branku v sezoně !!!  Radek zvýšil už na 4:11

79. minuta - DRUHÝ HATTRICK V ZÁPASE !!! VAŠEK HOLUB společně s Kajetánem skoruje třikrát v utkání. Celá akce začala u Radka Pilaře, který se dral k brance přes dva obránce. Balon se odrazil nakonec k Holubovi na malé vápno a ten levačkou parádně trefil branku a ukončil tak skore zápasu na 4:12 pro náš tým !!!

90. minuta - Konec utkání

 

PRO DOROST TO BYLO KRÁSNÉ UTKÁNÍ JAKO CELÁ SEZONA !!!

S DOROSTEM SE LOUČÍ 7 HRÁČŮ :

  •  VÁCLAV FIALA - je ročník 1992, končí tedy v dorostu z věkových důvodů
  • PETR TAJČ - je ročník 1992, končí tedy v dorostu z věkových důvodů
  • VÁCLAV HOLUB - je ročník 1992, končí tedy v dorostu z věkových důvodů
  • RADEK PILAŘ- je ročník 1992, končí tedy v dorostu z věkových důvodů
  • MAREK ŠEBESTA - je ročník 1992, končí tedy v dorostu z věkových důvodů
  • JAROMÍR FÁRY - odchází hostovat na Roudnickou FARMU
  • ROBIN BUČO - stěhuje se z Loucké do Litoměřic a tak se dá předpokládat, že bude tento talent hledat angažmá právě tam

 

PÍSNIČKA PRO NAŠE DVA SNAJPRY !

                      Filip Kajetán                                             Václav Holub